Cosmote ne oferă o nouă lecție de terapie... misogină. Într-un cerc de terapie ce pare, la început, format numai din femei dependente/ ex-dependente de cumpărături (cum altfel ar putea fi o femeie sau cine altcineva ar putea fi dependent de cumpărături?), apare el - George. Nu, se pare că nu împărtășește aceeași boală precum "cumpărătoarele anonime", ci doar se lăuda că nu a mai plătit credit pentru extraopțiunea Cosmote. Șoc! Tăcere! Colegele îl privesc admirativ. Și de această dată bărbatul a reușit să le lumineze - e atât de simplu să nu mai cheltui bani când Cosmote îți oferă soluția!
Probabil unii dintre cititori se întreabă care este problema - stereotipurile au la bază o sursă de adevăr, doar. Ei, de curiozitate am căutat pe Google statistici în privința dependenței de cumpărături (sursă: http://www.myaddiction.com/shopping-addiction.html). Se pare că dependența de cumpărături se află pe lista tulburărilor mentale și este cât se poate de serioasă. Aproape 6% din americani suferă de această tulburare. Însă în privința statisticilor genizate, din nou - șoc și groază! Bărbații sunt dependenți de cumpărături aproape în aceeași măsură ca și femeile, și anume 5,5%, respectiv 6%.
Așadar dragă George, ne bucurăm că tu nu ai probleme grave datorită companiei Cosmote care îți oferă gratuit un serviciu pentru care înainte ai fi fost nevoit să plătești dar te anunțăm că postura de reprezentant al bărbaţilor nu te pune într-o poziție de superioritate atunci când vine vorba de dependența de cumpărături. Mai încearcă! Sunt convinsă că așa-zișii "creativi" din publicitate o vor face.
Alice C.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu