luni, 20 februarie 2012

Delaco Revine!



Doamnelor și domnilor, am neplăcerea de a vă prezenta Delaco- partea a doua (vezi partea întâi aici). Ați ghicit, domn doctor Andrei revine în forță. De astă dată are grijă de un suflet amărât de bărbat terorizat de a sa nevastă. Fiara cuprinsă de gelozie nebună îi umblă săracului om prin telefon. Situația ar fi dramtică dacă nu ar fi bunul doctor Andrei (susținut de pe margine bineînteles de domnișoara care face sandvișuri de zor cu zâmbetul pe buze si părul perfect coafat).

Soluția pentru gelozia nevestii este simplă: cremă de brânză Delaco. Să nu-mi spuneți ca nu înțelegeți legătura. Păi, dacă femeile se ocupă doar cu nimicuri, de ce vi se pare ciudat in viziunea Delaco femeile au nevoie doar de crema de branză pentru a fi fericite. Tz, tz, tz...domn doctor ar fi dezamăgit de voi...

Ce mai conteaza fidelitatea, loialitatea si alte prostioare? Toate pălesc in fața cremei de brânză. Așadar domnilor dacă nevasta proaspăt coafată care v-a făcut sandwichuri cu cașcaval are tupeul să comenteze că veniți târziu acasă, vârâți-i pe gât niște cremă fină de brânză. Rețetă misogină garantată Delaco.

Miruna M.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu