joi, 24 noiembrie 2011

Ductil

Link Reclama: AICI 

Of,  există reclame ofensatoare și există astfel de reclame...Pe care nu mi-e clar cum ar trebui să le înțelegem. Nici nu stiu exact cum aş putea scrie ceva simpatic-amuzant :” Jack Spintecătorul, ştiţi, domnul acela care tăia organele genitale femeieşti și omora femei, ar fi mândru de unealta noastră, aşa că, băieţi, cumpăraţi!”. Eventual pe fundal roşu, ca să vizualizăm sângele mai bine. Suntem cu mândrie asigurate că uneltele produc ”Tăiere perfectă cu deformare minimă de material”. Sinistru. Pot să mă acuze creatorii reclamei că n-am simţul umorului. Pot să îi acuz că nu au simțul măsurii. Aştept o reclamă la un cuţit de bucătărie care să afirme „Doctorul Ciomu ar fi fost mândru, aşa că, dragi femei, luaţi şi tăiaţi”. Reclama asta m-a făcut să mă simt fizic inconfortabil. Dar na, probabil că nu făceam parte din publicul ţintă, sunt deci irelevantă.

Alice I.

3 comentarii:

  1. Astept un articol poate chiar doua despre Dedeman, ca au avut mai multe campanii toate la fel de groaznice si teribil de misogine si sexiste. Sau e mult prea evident ca sa fie mentionat? :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Nimic nu este considerat "prea evident" pe acest blog:). Dedeman este "in vizor".

    RăspundețiȘtergere
  3. Asta e pe bune si mai exista in Romania? Cum sa faci strategie de comert din promovarea unei atitudini care se inscrie in codul penal la cea mai grava infractiune contra persoanei! Morbidul ca morbidul, dar subconstientul uman e receptiv la chestii de genul. Si dupa ne mai miram de ce Georgel l-o feliat pe Ionel/Marioara "cu deformare minima de material". Sinistru. :|

    RăspundețiȘtergere