luni, 12 decembrie 2011

Dulcolax


Ce ar putea avea în comun femeile? Ca masterandă în Științe Politice, mergând pe dimensiunea de gen răspunsul meu ar putea avea legatură cu interese politice, nevoie de reprezentare etc.
Dar nu, problema este mult mai simplă. Dulcolax recunoaște diversitatea femeilor, dar găsește și liantul între ele: chiar însuși Dulcolax. Astfel aflăm că „ femeile sunt diferite dar un singur lucru în comun”- respectivul purgativ. Pentru a sublinia acest lucru, sunt prezentate diferite femei- care fie strâng prin casă, fie sunt femei de afaceri- toate fac însă același lucru- se duc la toaletă. Sunt curioasă de ce nu au arătat și bărbați. Sunt convinsă că și ei folosesc toaleta pe parcursul unei zile. Apropo, de când au intrat constipația și balonarea sub monopol feminin?

Măcar acum am aflat singurul lucru pe care îl am în comun cu alte femei. Așadar, dacă o să vad vrun zâmbet complice la doctor sau în parc voi ști că se referă la Dulcolax, sau mai bine spus la ridicolul acestei reclame, pentru ca singurul mod în care Dulcolax poate uni femeile este prin nemulțumirea față de modul de promovare a produsului.


Miruna M.

3 comentarii:

  1. In Franța lucrurile se întâmplă altfel. În reclamă apar cinci personaje, trei femei și doi bărbați, de origini diferite parcă și cu probleme care nici ele nu par să se asemene: “Pentru că nu există două constipații asemănătoare, Dulcolax propune o gamă de soluții eficace și practice”. Doar soluțiile, produsele diferă!!!

    Reclamă: http://www.youtube.com/watch?v=RX_0Y3gdKH8.

    Când vom vedea asta și în România?

    Deocamdată avem numai femei care au ca unic țel în viață lupta împotriva constipației, balonării, durerii de cap...

    RăspundețiȘtergere
  2. @Apropo, de când au intrat constipația și balonarea sub monopol feminin?


    Orice doctor ti-ar spune ca la femei incidenta este mult mai mare decat la barbati ....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ceea ce nu justifica imbecilitatea reclamei, dashteptule!

      Ștergere