vineri, 13 aprilie 2012

Click Net Romtelecom

Cred că aproape oricine beneficiază de ‘tasta cu butoane’, ‘maus în haus’ şi cablu de internet a intrat în contact cu această aşa-zisă ‘reclamă interzisă’ a celor de la Romtelecom.
Scenariul este simplu- multă lume care zumzăie încolo şi o ‘duduie’ care se distinge la un moment dat prin mersul ei hotărât. Nimic ofensator până aici. Insă apare un tînăr care din neatenţie se izbeşte de doamna în cauza şi foarte politicos, îşi vede mai departe de drum.
Punctul culminant îl reprezinta, însă, momentul când este înfăţişat ‘obiectul’ ce cade din geanta ‘duduii’ şi pe care bătranica naivă şi neştiutoare doreste să i-l restituie, zbierând din toate măruntaiele. Concluzia reclamei : dacă eşti femeie şi faci cumpărături ‘neortodoxe’, mai bine dă click şi achiziţionează-le de pe net, ca să eviti capcanele contingentului, materializate în bizonii care te calcăa în picioare pe străzi şi în cel mai ‘happy’ dintre ‘end-uri’ doar iţi imprastie ce ai geantă.
Concluzia mea : interzisă sau nu, reclama în cauză, chiar dacă deocamdată circulă doar la nivel de ‘Iutub’, frizează prost-gustul, prin tenta explicit-sexuală răsuflată pe care o afişeaza (care se vrea a fi hilară şi care ar dori să stârnească amuzamentul unora), printr-o evidentă şi rautacioasă aluzie la independenţa unor femei şi la ignoranţa altor femei.
Concluzia concluziilor : daca nu consideraţi că aţi văzut destul şi deja v-aţi hotărât să vă faceţi cumpărăturile online pentru tot restul vieţii dumneavoastră, derulati comentariile din link şi 100 de comentarii mai tarziu, după ce veţi fi băltit într-o mare de ‘ce tare, ce caterincă, ce mishteaux’, vi se vor contura înca o dată dimensiunile magnifice ale Grădinii Domnului.

Antonia N.



2 comentarii:

  1. Wow...intr-adevar reclama sfideaza bun-simtul. Nu o sa inteleg niciodata de ce marii creativi din publicitate confunda umorul cu stupidul.Felicitari pentru text, astptam mai multe curand

    RăspundețiȘtergere
  2. Desigur, e o mare rusine ca femeile sa se autosatisfaca sexual, dar mai ales sa achizitioneze obiecte care le pot ajuta in acest sens. In schimb, barbatii care apeleaza la servicii sexuale platite, folosindu-se de femei ca de niste obiecte, sunt de apreciat, ei nu fac ceva gresit si nici rusinos. Cam asa functioneaza dublul standard in publicitate, ca si in societate... Rusinea e doar pentru femei.

    RăspundețiȘtergere