miercuri, 25 aprilie 2012

Romtelecom-Super pachete

În cazul in care nu ştiam care sunt cele mai frumoase momente din viaţa mea, Romtelecom mi-a sărit repede în ajutor. 

Ele se concretizează în patru elemente cheie care rezuma practic “esenţa” existenţei feminine:

* pantofi
* coafor
* haine
* o şedinţă la solar

Romtelecom ţine să îmi sublinieze că mă înţelege, că îşi dă seama că nimic nu este mai important pentru mine decât cumpăratul de pantofi sau mersul la solar, preocupări pe care, de altfel, le şi ironizează cu replici piperate de tipul “vezi să nu te arzi”. Mă anunţă în acelaşi timp că dacă îmi fac loc printre momentele frumoase şi de un uitat la televizor (pe un post dedicat, bineînţeles, modei şi prezentărilor de modă), compania are o ofertă specială.

O ofertă specială de stereotipuri in care să ne îmbrace viaţa, poate? Parcă femeile au şi alte preocupări în afara celor “patru puncte cardinale” şi parcă nu ne entuziasmăm chiar atât de tare la un “roşu mat 130”.

Din păcate, însă, Romtelecom are cu totul altă părere şi atunci se naşte întrebarea: cum funcţionează atragerea clientelei, dacă o parte din grupul ţintă ajunge să fie ironizat şi şablonat?

Oana V.

 

8 comentarii:

  1. ai vazut recent reclama aceasta ruland pe TV? daca da, da-mi si mie niste coordonate sa pot face inca o petitie la CNA. Imi trebuie ziua, ora si postul pe care a rulat reclama.

    Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu as dori sa stiu doar unde as putea gasi pantofii rosii.

    RăspundețiȘtergere
  3. Faceti plangere,daca atat va duce capul,cu toti stim ca adevarul doare,dar macar accepta-l cum e si nu " of dar vai draga cum e posibil asa ceva".

    RăspundețiȘtergere
  4. @primul anonim - incearca cu incredere google search, acest blog nu este un magazin online. ;)

    @al doilea anonim - cu TOTII stim ca nu pe TOTI ne duce capu. (doare?)

    RăspundețiȘtergere
  5. @Anonim 2 care ar fi acel adevar care ne doare?

    RăspundețiȘtergere
  6. Fetelor, mai luati si voi un barbat sa mai comenteze pe blogul asta, ca deja ati tras-o toate in acelasi ton. Si barbatii se simt ofensati, si voi deocamdata oblojiti (din plin, ce-i drept) doar leziunile sexului frumos (scuza-ti stereotipia).

    RăspundețiȘtergere
  7. Ca de obicei, cine nu pricepe satira si se simte ofensat(a) de ea, nu merita sa o vada :D

    RăspundețiȘtergere