luni, 30 ianuarie 2012

Măgura Ușoară


Femeile greu de mulțumit reprezintă „rochia neagra” a stereotipurilor- este clasic si este folosit mereu (apropo, ați încercat cumva să ne „mulțumiți” cu respect, tratament egal etc..?).
În povestea Măgura femeile sunt în căutarea pufosului perfect. Așadar..

Scena I.
Un grup de fete se plimbă liniștite pe stradă
(aparent după o tură de cumpăraturi). Dintr-o dată isterie totală- încep să țipe când văd un cățel „pufos” Una din fete, mai greu de mulțumit- Pretențioasa , distruge entuziasmul apărut spunând că ei nu i se pare așa de pufos.
Scena II.
Petrecere în pijamale, bătaie cu perne, una din fete apare cu o pereche de papuci supradimensionați și ghiciți ce? Pufoși(!!) Nici de data Pretențioasa nu este mulțumită (zău că aproape devine antipatică).
Scena III.
Deja scenariul devine previzibil. De data asta sunt doar două dintre ele: Pretențiosa și Isterica nr 3. Cea din urme izbucenște în țipete când vede un telefon pufos, Pretențioasa o trage deoparte dând ochii peste cap.
Scena IV. Liniștite la cafea, Pretențioasa ia o gura din prăjitura Măgura. Dintr-o dată ca prin magie se transformă si devine Isterică, urlă cât o țin plămânii într-un delir total. Și-a găsit pufosul perfect. Citez „Pentru femeile pretențioase, greu de mulțumit am creat pufosul perfect” Final
Măgura pare a da naștere unor reacții isterice pe care recunosc că nu le am avut si nici nu am reușit vreodată să le întâlnesc la femeile din jurul meu... Oare nu om fi găsit noi „pufosu perfect”?

Miruna M.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu