vineri, 9 decembrie 2011

Guinness Fake

Această reclamă se poate intitula foarte bine Vis Misogin.

Pentru că asta arată această reclamă- visul oricărui misogin: Femeia-Obiect, sau mai bine spus FemeiaObiectSexual+O bere. Femeia nici nu merită plin-planul, ei nu trebuie să îi vedem chipul. Prim-planul aparține corpului ei și berii. Actorii principali din reclamă sunt berea şi mâinile bărbaţilor care se bucură de bere şi femeie deopotrivă, împreună şi frăţeşte. Corpul ei nu este decât suport de bere şi obiect pentru cei trei (sugeraţi) bărbaţi care îl folosesc. FemeiaObiectSexual: masă cu beneficii suplimentare.

FemeiaObiectSexual+O bere: ambele le poţi împărţi cu prietenii. Guinness...visul misoginilor de pretutindeni. Coșmarul femeilor.

Alice I.

PS. Nici nu ne interesează  faptul că a fost cenzurată. Ar trebui să fim recunoscătoare?

Disclaimer Guiness: AICI

4 comentarii:

  1. Cea mai faine reclama din isotorie! Promoveaza camaraderia si 'male bonding' ...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tu nici macar limba romana nu o stii si te c... pe tine cu "male bonding". Mi-e mila de prietena ta. Asta daca ai vreuna.

      Ștergere
  2. V-ati fi putut imagina asa ceva? Oare cat de bonalva a fost mintea care a nascut aceasta reclama? Recunosc ca in continuare sunt profund socata de profunzimea mizeriei din care se construiesc unii "oameni?".

    RăspundețiȘtergere
  3. Credeam ca nu exista cuvinte pentru a comenta aceasta hidosenie, dar se pare ca unii anonimi le-au gasit. E adevarat, eu nu cautam in categoria "apreciative"...

    RăspundețiȘtergere