luni, 5 decembrie 2011

Sano Blue

Dragelor și dragilor, suntem în fața unei ”partituri clasice ” în domeniul misoginismului. Unii i-ar zice predarea ștafetei, alții mai simplu moștenire, poate aceia îndreptați spre contabilitate proces de predare primire. Eu nu mă pot hotărî- stupiditate, inepție, mai bine mă opresc aici.

Mama pare să-i predea fetei sale o lecție foarte importantă- cheia unui vas de toaletă curat, doar de acum înainte întreținerea acestuia va reprezenta una din prioritățile fetei. Ce contează că ea nu are mai mult de 10 ani, că poate își dorește să devină ingineră, astronaută, scriitoare sau alte „nimicuri de astea”. Din privirea ei fascinate că toate acestea pălesc in fața secretului unui WC curat- Sano Blu. Dacă râmai neînduioșat/a la bucuria fetiței, e imposibil să nu fii mișcat de privirea mândra a mamei, bucuroasă că a putut să-i ofere ceva fetei ei. Ce contează că mama îi poate recomanda romane pe care să le citească, documentare pe care să le vadă? Cum ziceam „nimicuri” .

Așadar, fetelor câte dintre voi ați trăit astfel de experiențe împreună cu mamele voastre? Cineva? Chiar așa nimeni?! Zău ca nu mă așteptam la asta…..

Miruna M.

5 comentarii:

  1. deci inginerele, astronautele si scriitoarele nu trebuie sa stie sa curete veceul?

    RăspundețiȘtergere
  2. Pai fiecare trebuie sa-si curete ce are prin casa, da' asta e chiar asa, unul dintre cele mai importante lucruri pe care le poate afla o fata de la mama ei?! Si de ce nu au pus un barbat care sa-i arate fiului?!

    RăspundețiȘtergere
  3. dar ei nu trebuie sa stie sa-si curete veceul? ei de ce nu apar niciodata in publicitatea produselor de curatat prin casa?

    RăspundețiȘtergere
  4. Din cauza marsavei conspiratii universale a barbatilor. Ha, ha, ha Secretul dominatiei lumii e sa nu apari niciodata in reclame la detergent.

    RăspundețiȘtergere
  5. @gaghe Ba da, trebuie sa stie. La fel cum trebuie sa stie si inginerii si astronautii si scriitorii. Nu activitatea e problema, ci atribuirea ei exclusiv femeilor
    @Anonim si Ina Aceleasi intrebari le am si eu...iar raspunsul lui Gopo nu m-a convins :)

    RăspundețiȘtergere