sâmbătă, 3 martie 2012

Baumax 1-8 Martie

Of, reclamele astea! Și de Ziua Internationala a Femeii ne fac să ne simțim bine! Ce ne-am face fără ele? Ele știu cel mai bine ce ne dorim, de la cine și în ce cantități. Ele știu și cum ne comportăm când ni se îndeplinesc dorințele, cum suntem în stare să mulțumim pentru cadourile primite.

Baumax ne spune ceea ce ne mai spuseseră și alte reclame, dar cum noi suntem încăpățânate să credem că nu la asta ni se rezumă existența, că avem și sentimente, dar și creiere, magazinele de scule electrice se transformă în cupidoni înțelepți și vin să ne strige încă o dată ceea ce se considera deja evidență: femeile aleargă după bărbați și sunt învîrtite pe degete de aceștia. Cum se produce miracolul? Cu doar un buchet de flori. Cu cât buchetul e mai mare, cu atât bărbatul devine mai atrăgător, de fapt “mai adorabil” (credeam că mai mult de “adorabil” nu se poate). Mai adaugi un trandafir, se mai înalță zece centimetri, mai adaugi unul, se mai umflă un mușchi, mai pui încă unul, devine copia fidelă a lui Johnny Depp sau George Clooney. Ei, și ca să fie setul complet, femeile acoperă darnicii bărbați cu sărutări care mai de care mai apăsate (a se vedea meșterul plin de ruj din cap până-n brâu).

Dar ei, bărbații, nu or avea nimic de zis la reclama asta că, vorba ceea, au fost aleși numai Feți-Frumoși care să îi reprezinte. Lor le convine să fie adorabili pentru flori? M-ar mira!

În general, cui îi convine, din orice categorie socială ar proveni, ca o reclamă să faca mișto de el? Dragi producători de reclame, aveți mai mult bun simț, vă rugăm!

Simona N.

3 comentarii:

  1. Cred ca ai luat prea in serios reclama asta! Mie mi se pare super haioasa..

    RăspundețiȘtergere
  2. Ti se pare haios sa ti se transmita ideea ca, daca iei cadouri, o sa fii mai apreciat? Ma bucur ca nu ai nicio problema cu asta si ca te distreaza ideea. Sa speram totusi ca nu e nevoie sa platesti pentru apreciere ;)

    RăspundețiȘtergere